השימוש התזונתי בקורנית ושום ידוע כבר אלפי שנים. על פפירוס מצרי משנת 1500 לפנה“ס מופיעים 22 שימושים רפואיים שונים לשום: נגד מיחושים ככאבי ראש, הפרעות בגרון וחולשה. העדות האמיתית הראשונה לתכונותיו העצמתיות של השום הופיעה ב-1858, כאשר לואי פסטר גילה שהוא מסוגל להפסיק את גידולן של בקטריות מזיקות. כיום אנו מתחילים להבין איך השום פועל כ”תרופה”. בספריה הלאומית לרפואה בבית אסדה, מרילנד – ארה”ב, אפשר למצוא יותר מ-100 עבודות מדעיות הקשורות לשום, שנכתבו מאז 1983.
רכיבים: תרכיז שמן-שום ריכוז של 001:1
קורנית – עלים כתושים
רכיבים נוספים: שמן קנולה, ג‘לטין, גליצרין, לציטין, דונג, מים מטוהרים, תרכיז חרובים.
פוראור שום וקורנית יכול לעזור לבעיות כולסטרול,לחץ דם, התקררויות, שפעת, דלקות בסינוסים ודלקות בית החזה.
שימוש מומלץ: כמוסה אחת עם כל ארוחה, 3-2 ביום.
מכיל: 100 כמוסות רכות.
*** המוצר המוצג אינו תחליף לטיפול רפואי ואין בשימוש בו בגדר המלצה להפסיק טיפול רפואי קיים או לשנותו. אין למוצר זה תכונות רפואיות או סגולות ריפוי. המוצר הינו תוסף תזונה. יש להיוועץ עם רופא לפני נטילת תוספי תזונה: נשים בהיריון, נשים מניקות, אנשים הנוטלים תרופות מרשם וילדים.